Julefrokost

Start julefrokosten med en latterevent for snakken omkring bordet bliver altid sjov og positiv efter en god latterevent.

Latteryoga er for alle og meget mere latter end yoga. I latteryoga leger vi med latterens lyde og åndedræt og med latterens kropssprog.

Latteryoga opstod i Indien i 1995 da den indiske læge Dr. Madan Kataria startede de aller første latterklub i verden.

Her kom folk hver morgen for at le sammen og starte dagen med et godt grin, fordi det gav dem godt humør og vitalitet til at overkomme dagens strabadser.

I latterklubberne opdagede man at folk blev sundere, at de havde færre forkølelser og influinza, og mange oplevede at deres blodtryk blev normalt og smerter forsvandt.

Senere er mange af disse opdagelser blevet dokumenteret ved videnskabelige undersøgelser.

Blandt andet har Dr. Lee Berk fra Linda Loma instituttet i Californien forsket i latterens indvirkning på immunforsvaret og han har bevist at vi producerer flere T celler som kroppens dræberceller der går til angreb på virus og bakterier.

I Danmark har vi siden 1999 åbnet 107 latterklubber og holdt 1000 vis af foredrag hvor vi har undervist i latteryoga på arbejdspladser og i foreninger og også en masse private arrangementer polterabends og familiesammenkomster.

Og nu er det julefrokost tid og en god latterevent ryster deltagerne godt sammen fra starten og bringer minder frem om alle de andre gange vi har haft det sjovt.

Kontakt Hanne for mere information. Enten ved at bruge kontaktformularen til højre eller ved at give Hanne et kald på hendes mobil.

Kærlige Ho ho ho…

Latterinstituttet
ved Hanne Gottlieb
hanne@latterinstituttet.dk
Mobil +45 40256713
   Email Send denne side
Kom med ris, ros og gode idéer...

*